Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ATHENS PORTFOLIO NIGHT - 20 May, Greece

http://portfolionight.com/8 : Hosted in Athens by Ogilvy


Το πρώτο ελληνικό Portfolio Night στις 20 Μαϊου, στην Αθήνα!

To Portfolio Night δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς κειμενογράφους, art directors και designers να έρθουν σε επαφή με γνωστούς Creative Directors, προκειμένου να δείξουν τη δουλειά τους, να πάρουν συμβουλές από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και να διεκδικήσουν μια θέση σε κάποια διαφημιστική εταιρία. Αν και πολύ συχνά η βραδιά περιγράφεται ως «speed-dating» για δημιουργικούς, στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Οχτώ χρόνια μετά τη γέννησή του, το Portfolio Night έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο γεγονός, που «αγγίζει» αγορές σε όλες τις ηπείρους, σε μια βραδιά, όπου οι καλύτεροι του τώρα γνωρίζουν τους καλύτερους του μέλλοντος.


Το Portfolio Night φέρνει κοντά χιλιάδες νέους δημιουργικούς, εκατοντάδες Creative Directors, δεκάδες διαφημιστικές εταιρίες σε διάφορες πόλεις του κόσμου και μερικούς επιλεγμένους διεθνείς συνεργάτες μέσα σε μία μόνο βραδιά, κοινή για όλες τις χώρες. Φέτος, το Portfolio Night θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως στις 20 Μαΐου.

Στην Αθήνα, υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Bold Ogilvy & Mather. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, 28 Creative Directors θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν περίπου 9 portfolios φοιτητών, σπουδαστών ή νέων επαγγελματιών του χώρου ο καθένας, σε τρεις διαδοχικές χρονικές περιόδους των 45 λεπτών. Η βραδιά θα κλείσει με party, όπου σε πιο χαλαρό κλίμα Creative Directors και juniors θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για ταλαντούχους σπουδαστές και φοιτητές τμημάτων που σχετίζονται με την Επικοινωνία και τη Διαφήμιση να έρθουν σε επαφή με μερικά από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη δημιουργικού των μεγαλύτερων διαφημιστικών εταιριών στην Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα καλύτερα δείγματα δουλειάς τους, χαρακτηριστικά παραδείγματα του τρόπου που σκέφτονται, να δημιουργήσουν δηλαδή το portfolio τους και να το παρουσιάσουν στους Creative Directors οι οποίοι θα το αξιολογήσουν και θα τους δώσουν feedback, ίσως και μια ευκαιρία να έρθουν στη διαφήμιση.

Η διοργάνωση ευελπιστεί στη συμμετοχή νέων ταλαντούχων ανθρώπων, των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου, ώστε το Portfolio Night Athens να γίνει θεσμός.


Online Portfolio Registration: