Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Aslanis Collection for Spring and Summer 2011

Ο Μιχάλης Ασλάνης έκλεψε τις εντυπώσεις
στο άνοιγμα της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας!




Ο Μιχάλης Ασλάνης παρουσίασε την καλύτερη συλλογή των τελευταίων ετών, με Ιδέες και Kαταπληκτικές Προτάσεις (που φοριούνται)!
Modern Class & Casual Chic, Sexy & Virgin for Men and Women και πασίγνωστα Μοντέλα σε ένα ολόφρεσκο catwalk με Live Singing in Spanish!



Απίστευτη δημιουργικότητα και κέφι για δουλειά, από ένα σεμνό άνθρωπο που υπηρετεί τη Μόδα και δημιουργεί με την Ψυχή του!


ASLANIS COLLECTION S/S 2011, ΑTHENS FASHION WEEK

Ο Μιχάλης Ασλάνης σπούδασε στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης και θεάτρου. Όμως τελικά τον κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 τελείως αυτοδημιούργητος. Σήμερα θεωρείται ο πιο γνωστός και αγαπητός Έλληνας σχεδιαστής.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στο εξωτερικό. Στο Παρίσι αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στο μεγάλο show, στην Avenue FOS, όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Γαλλικού Pret a Porter. Η έγκυρη και μεγάλης κυκλοφορίας γαλλική εφημερίδα "LIBERATION" παρουσίασε την εμπνευσμένη από το Βυζάντιο collection του, στη μεγάλη έκθεση μόδας IGEDO στο Dusseldorf, αποσπώντας τα πιο κολακευτικά σχόλια όλου του διεθνούς τύπου, ταυτόχρονα με τα εκτενή αποσπάσματα του CNN.

Προσκεκλημένος του Δημάρχου της Φρανκφούρτης, παρουσίασε και εκεί τις μοναδικές του δημιουργίες, πλημμυρισμένες από Ελλάδα. Προσκεκλημένος της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μοναχό, συμμετείχε σε φιλανθρωπικό gala για τον Ερυθρό Σταυρό, παρουσιάζοντας και εκεί τη δουλειά του μαζί με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές. Στο Bari της Ιταλίας του απονεμήθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης, ενώ την collection του μετέδωσε απευθείας το γνωστό τηλεοπτικό κανάλι RAI. Προσκεκλημένος του Τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού παρουσίασε την collection του στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα έχουν παρουσιάσει συλλογές του με ιδιαίτερη έμφαση και πολύ κολακευτικά σχόλια πολλά ξένα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά ...