Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Athens Exclusive Designers Week : 23-26 October 2010



H διεθνής εβδομάδα μόδας, Athens Xclusive Designers Week, πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις προτάσεις Ελλήνων και Ξένων Σχεδιαστών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011.

Η 8η AXDW φιλοξενεί νέους και καταξιωμένους διεθνείς οίκους μόδας, με επίσημο καλεσμένο τον ιστορικό οίκο Guy Laroche. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, o Directeur Artistique του οίκου, Marcel Marongiu παρουσιάζει στην AXDW την συλλογή GENTLE AMAZONS, μυώντας μας στην γαλλική κομψότητα.



Guy Laroche

Σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο των Fashion Weeks, η Athens Xclusive Designers Week θα παρουσιάσει αποκλειστικά στην Αθήνα,δύο Super Famous σχεδιαστές από τη Νέα Υόρκη: τον Indashio και τον LaQuan Smith!


Ο
Indashio, νέος και ταλαντούχος σχεδιαστής από το New York Fashion Week , θα μας παρουσιάσει μια συλλογή εμπνευσμένη από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, που αποτυπώνει εντυπώσεις από τα έντονα χρώματα του «Μεγάλου Μήλου» ενώ ντύνει πολλές επώνυμες κυρίες διεθνώς.


INDASHIO

Ο εκκεντρικός και μοναδικός LaQuan Smith έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές διάσημων κυριών της Αμερικάνικης showbiz όπως η Beyonce, η Tyra Banks, η Rihanna και η Lady Gaga, που τον προτιμούν για μοναδικές εμφανίσεις.



LaQuan Smith

Μπείτε στην ιστοσελίδα της AXDW και ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα!
www.axdw.gr | Join AXDW on Facebook!